Firme reprezentate in Romania

Ro-Mega Trade este unic distribuitor Doosan Machine Tools in Romania.

Doosan Machine Tools, Coreea de Sud: Experienta de peste 30 de ani in industria masinilor-unelte si tehnologia de vârf folosita de Doosan Machine Tools a creat de-a lungul timpului si continua sa creeze unele dintre cele mai bune masini unelte. Doosan Machine Tools este un producator recunoscut de masini unelte cu comanda numerica: strunguri, centre de prelucrare orizontale si verticale, etc.

Ro-Mega Trade este unic distribuitor Mahr sisteme de masura in Romania.

Mahr–, Germania: Producator de echipamente si aparate de masura si control, sublere, micrometre, rugozimetre etc dar si sisteme de masura pentru lungimi pentru laboratoare metrologice sau atelier.

Ro-Mega Trade este unic distribuitor Faro echipamente de masurat in coordonate in Romania.

Faro–, SUA: Faro Technologies dezvolta şi produce sisteme portabile pentru masurarea si documentarea 3D a spatiului si a obiectelor. Produsele Faro asigura masuratori rapide si precise in 3D.

Ro-Mega Trade este unic distribuitor Wenzel masini de masurat in coordonate in Romania.

Wenzel–, Germania: Wenzel este unul dintre producatorii mondiali de echipamente de masurat in coordonate, echipamente laser si optice. Numele Wenzel se doreste a fi sinonim cu cea mai mare precizie si inovatie în domeniul metrologiei.

Ro-Mega Trade este distribuitor Renishaw in Romania.

Renishaw, Marea Britanie: Sisteme de masura pentru masini de masurat in coordonate; Sisteme de masura a pieselor pe masini-unelte CNC; Sisteme de setare a sculelor.