Mesaje

TEHNOLOGIA – Un cuvant care desemneaza cunoasterea si folosirea uneltelor, a masinilor si a sistemelor, in scopul rezolvarii unei probleme. Este baza activitatii noastre si pasiunea noastra cea mai mare. Vindem unelte si masini care rezolva probleme. Si astfel gasim solutii problemelor voastre.

COMPETENTA – Cunoasterea, educatia  si experienta ii recomanda pe specialistii nostri, astfel incat sa va ofere cele mai bune sfaturi. Aceasta este fundatia activitatii noastre si cel mai pretuit capital al nostru.

FIABILITATEA – In inginerie, fiabilitatea studiaza abilitatea unui sistem de a lucra in anumite conditii pentru o perioada specifica de timp. In stransa legatura cu siguranta. In afaceri, lucrurile sunt foarte asemanatoare. Este unul dintre cele mai importante scopuri ale noastre sa le asiguram sentimentul de siguranta partenerilor nostri atunci cand aleg serviciile noastre!

VERSATILITATEA –  Este definita ca abilitatea de a realiza mai mult de un singur lucru intr-un mod corect sau abilitatea de a indeplini mai multe functii sau chiar de a fi orientat catre confruntarea cu provocarile. Aceasta defineste Ro-Mega Trade in toate aspectele ei fundamentale. Noi vindem masinarii si instrumente care sunt proiectate sa gaseasca solutii la diferite probleme industriale. In timp ce facem asta, folosim abilitatile noastre de a rezolva probleme in beneficiul partenerilor nostri.

ADAPTABILITATEA –  Se refera la abilitatea de a se adapta la o anumita utilizare sau intr-o anumita situatie. Intelegem ca nevoile clientilor nostri sunt foarte diferite, din punct de vedere tehnologic, financiar si practic. Intelegem aceste nevoi si intotdeauna gasim o cale sa le livram cea mai potrivita solutie.